Moet ik me registreren voor WeTransfer?

Om WeTransfer te gebruiken hoef je geen account aan te maken. Ook het downloaden van de bestanden kan zonder een account. Behalve als je grotere bestanden wilt versturen heb je een Plus-account nodig.

8 thoughts on “Moet ik me registreren voor WeTransfer?”

 1. Ik gebruik WeTransfer al een tijdje met veel plezier. Vandaag probeer ik 2 video’s te downloaden en dat lukt niet. Ik moet verifiëren met een code die via mijn email wordt verzonden. Wanneer ik dat doe krijg ik als antwoord dat de code onjuist is en moet ik een nieuwe aanvragen. Dat heb ik 6 x gedaan en nog steeds niet gelukt. De code blijft 10 minuten geldig, ik denk dat ik hooguit 2 minuten nodig had om de code in te vullen. Is dit een manier om mij niet meer een koop versie te laten aanschaffen?

  1. Ik gebruik altijd we transfer gratis download. Waarom moet ik daarvoor een account aanmaken doe ik dat krijg ik te zien dat er al een account is. op dit emailadres. Nu probeer ik het met mijn ander adres en weer het zelfde Ik verstuurde maar 1 bestand van 2 mb

 2. Geachte, het lukt me niet om 20 foto’s te versturen. Tot op heden heb ik bij zulke actie nooit problemen gehad, ik ben 74 en stel me vraag wat er van mij verlangt wordt om verder kosteloos beelden te versturen. Of dien ik vanaf nu te betalen. Graag een duidelijk antwoord a.u.b.

 3. Geachte heer, mevr,
  OP 10-3-2021 een abonnement afgesloten om grotere bestanden te kunnen verzenden. dus ook op 10-3 -2021 ook € 120 overgemaakt.

  Graag wil van deze betaling een factuur ontvangen??

  Graag uw reactie

 4. Ik ontvang geen verificatiecode per email , dus ik kan niets verzenden via WeTransfer.
  Dit is al een tijd zo.

  Zal toch naar een ander programma moeten omzien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *