Wat is het

We transfer is een dienst waarmee je grote bestanden kunt versturen (tot 10 GB). Het bedrijf is gestrt in 2009 in Nederland en inmiddels uitgegroeid met gebruikers van over de hele wereld.

Het bedrijf werkt met een gratis en betaalde versie. De gratis versie heeft reclame als verdienmodel. Gebruikers krijgen een achtergrond te zien die bestaat uit reclame.

4 thoughts on “Wat is het”

  1. Wat heb ik nodig om wetransfer te gebruiken . Opzicht vind ik het een aardig idee. Maar als ik het probeer te gebruiken werkt het niet. Althans als ik een paar fotos naar iemend stuur ontvangen zij het wel maar als zij wat naar mij toesturen heb ik moete om ze te openen. Het lukt mij gewoon niet om ze te openen.

  2. Ik heb wetranfer toegang tot mijn foto’s gegeven en nu blijf ik al mijn foto’s zien, ik kan verder nu niets met transfer omdat ik niet terug kan??!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *