WeTransfer App

Je kunt WeTransfer gewoon via de website gebruiken maar het is ook mogelijk om het via de app te gebruiken.  Zowel voor Android als voor iOS is er een app ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig bestanden kunt versturen. De apps zijn gratis te gebruiken maar er zijn wel vereiste. Zo heb je voor Android de versite 4.1 of hoger nodig.

Wil je weten op welke toestellen WeTrasfer werkt kijk in het overzicht hieronder.

6 thoughts on “WeTransfer App”

 1. Ik was altijd heel tevreden over het gemak waarmee Wetransfer gebruikt kon worden, maar de app vind ik totaal niet gebruiksvriendelijk. Er is ook geen duidelijke uitleg.

 2. ik mis een gewone knop met “verzend link” de app is een dram. het lijkt erop of Wetransfer nu op pintrest wil lijken..
  graag gewoon een knop voor verzenden. delen is niet nodig, veel te ingewikkled.
  is er ook een andere app die makkelijekr gewoon bestanden verstuurd?

 3. Mijn naam is Roelof Oudman, en ik had al een account bij We Transfer.
  Nu meldde ik mij aan en genereerde de automaat mijn Google-account. Maar op de Googlemail kijk ik nauwelijks.
  Mijn mailaccount bij Outlook is: roelofoudman@live.nl.
  Maar de automaat weigert mij om het account bij Google te veranderen in mijn account bij Outlook.

 4. Begrijp niet dat het zo moeilijk is bij We-Transfer binnen te geraken , ik denk dat andere bedrijven dit blokkeren of omdat het gratis aangevraagd wordt ? ik wil het maar een enkele keer gebruiken en het is echte Pech.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *